Haarlabel

Haarlabel is een Kapper gelegen aan Schoener 21 in Meppel.

Meer informatie over Haarlabel in Meppel

Welkom bij Haarlabel, de kapsalon die speciaal gericht is op vrouwen en kinderen. Lizette Haaksema is de kapster die ervoor zorgt dat klanten stralen. De kapsalon onderscheidt zich door kwaliteit, creativiteit en persoonlijke aandacht. Bij Haarlabel krijg je een behandeling die een verwenmomentje voor jezelf is. Er wordt uitgebreid besproken welk model je wilt, en er wordt echt de tijd genomen om je te voorzien van een goed stijladvies. Een knipbeurt duurt dan ook iets langer dan bij andere kappers, namelijk 45 minuten. Tijdens de behandeling kun je genieten van een kopje koffie of thee, en wordt je haar vakkundig gewassen en gemasseerd. Als je je haar wilt laten kleuren, wordt er eerst gewerkt met een kleuradvies om de juiste kleuren te bepalen die bij jou passen. Bij Haarlabel kun je ook terecht voor de nieuwste trends, en je kunt altijd inspiratie opdoen op de website kapselproberen.nl. De prijzen voor de verschillende behandelingen staan op de prijslijst, en alle acties worden gedeeld via Facebook. Haarlabel is geopend op verschillende tijden, en je kunt eenvoudig online een afspraak maken. Je kunt contact opnemen via telefoon, e-mail of even langskomen in de kapsalon.

Wil je weten wat Haarlabel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarlabel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarlabel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarlabel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Haarlabel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarlabel

Bezoekers bekeken ook