Handelsonderneming L. Faber

Handelsonderneming L. Faber is een Elektronicawinkel gelegen aan Oosterparallelweg 3 in Staphorst.

Meer informatie over Handelsonderneming L. Faber in Staphorst

Faber Staphorst is al meer dan 40 jaar een vertrouwd adres voor verschillende apparatuur zoals wasmachines, drogers, koelkasten en vriezers. Alle apparatuur die op de website staat, is ook op voorraad in de winkel. U kunt uw aankoop direct meenemen en gelijk over uw aankoop beschikken. Het adres van Faber Staphorst is Oosterparallelweg 3, 7951 DD Staphorst. U kunt contact opnemen via het telefoonnummer 0522-464531 of via email faberstaphorst@gmail.com. Faber Staphorst is al meer dan 40 jaar een vertrouwd adres.

Wil je weten wat Handelsonderneming L. Faber verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Handelsonderneming L. Faber of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Handelsonderneming L. Faber? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Handelsonderneming L. Faber het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Handelsonderneming L. Faber reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Handelsonderneming L. Faber

Bezoekers bekeken ook