Handelsonderneming M. vd Sluis rvs-werken B.V.

Handelsonderneming M. vd Sluis rvs-werken B.V. is een Staalgroothandel gelegen aan Burgemeester Niemeijerstraat 2 in Staphorst.

Meer informatie over Handelsonderneming M. vd Sluis rvs-werken B.V. in Staphorst

RVS-Werken B.V. is een bedrijf gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige RVS producten. Ze hebben een eigen fabriek waar een team van lassers, productiemedewerkers en machineoperators werkt. Ze leveren maatwerk RVS componenten voor grote projecten. Het bedrijf heeft onlangs een nieuwe website gelanceerd en is bezig met de bouw van een nieuw pand, dat naar verwachting in februari 2016 gereed zal zijn. Ze zijn verhuisd naar een nieuw adres in Staphorst. Het bedrijf is gesloten tijdens week 30, 31 en 32 vanwege vakantie, maar zal weer geopend zijn in week 33. RVS-Werken B.V. produceert al hun producten met zorg en precisie in hun eigen fabriek. Ze hebben een support afdeling die van maandag tot en met vrijdag beschikbaar is voor klanten.

Wil je weten wat Handelsonderneming M. vd Sluis rvs-werken B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Handelsonderneming M. vd Sluis rvs-werken B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Handelsonderneming M. vd Sluis rvs-werken B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Handelsonderneming M. vd Sluis rvs-werken B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Handelsonderneming M. vd Sluis rvs-werken B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Handelsonderneming M. vd Sluis rvs-werken B.V.

Bezoekers bekeken ook