Handelsonderneming Olav Klein

Handelsonderneming Olav Klein is een Winkel voor isolatiemateriaal gelegen aan H.G. Fledderusstraat 1 in Staphorst.

Meer informatie over Handelsonderneming Olav Klein in Staphorst

Handelsonderneming Olav Klein is een bedrijf dat gespecialiseerd is in isolatieklussen. Ze bieden betaalbare isolatieproducten aan en streven ernaar om concurrerende prijzen te hanteren. Ze verkopen zowel nieuwe als gebruikte bouwmaterialen en hebben een breed assortiment aan isolatiematerialen, waaronder dakplaten. Het bedrijf biedt ook accessoires aan voor isolatieklussen. Ze leveren isolatie en bouwmaterialen door heel Nederland en geven advies over welke materialen het meest geschikt zijn voor de klus. Handelsonderneming Olav Klein functioneert als een doe-het-zelfzaak, waar klanten zelf de materialen kunnen kopen en aan de slag kunnen gaan. Het bedrijf heeft een erkend leerbedrijf geworden en hanteert specifieke openingstijden.

Wil je weten wat Handelsonderneming Olav Klein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Handelsonderneming Olav Klein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Handelsonderneming Olav Klein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Handelsonderneming Olav Klein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Handelsonderneming Olav Klein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Handelsonderneming Olav Klein

Bezoekers bekeken ook