Harcom Bouw

Harcom Bouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Weth, Wethouder Bronstraat 5 in Staphorst.

Meer informatie over Harcom Bouw in Staphorst

Harcom Bouw is een bouwbedrijf met vestigingen in Almere en Staphorst. Het bedrijf heeft een platte organisatiestructuur, waardoor de verantwoordelijkheden laag in de organisatie liggen. Dit zorgt voor flexibiliteit en besluitvaardigheid. Harcom Bouw staat bekend om zijn no-nonsense mentaliteit en is daardoor een ideale samenwerkingspartner. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan en de medewerkers zijn inzetbaar voor verschillende disciplines. Hierdoor is er inzicht en begrip voor elkaars vakgebieden, wat leidt tot een goede samenwerking. Daarnaast biedt Harcom Bouw ook ontwikkelingsmogelijkheden aan. Als u een perceel heeft en een woning wilt laten bouwen, kan Harcom Bouw uw bouwplannen van begin tot eind realiseren. Ze kunnen u ontzorgen tijdens het hele bouwproces, van het eerste schetsontwerp tot de oplevering. Harcom Bouw is ook lid van Bouw Garant.

Wil je weten wat Harcom Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Harcom Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Harcom Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Harcom Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Harcom Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Harcom Bouw

Bezoekers bekeken ook