Harrie de Weert Multidiensten

Harrie de Weert Multidiensten is een Klusbedrijf gelegen aan Oosterparallelweg 43B in Staphorst.

Meer informatie over Harrie de Weert Multidiensten in Staphorst

Harrie de Weert Multidiensten is een bedrijf dat verschillende meubels op maat maakt van verschillende houtsoorten. Op de website staan voorbeelden van eerder gemaakte meubels. Als je vragen hebt over de meubels, een offerte wilt ontvangen of een eigen ontwerp wilt laten maken, kun je het beste een mail sturen naar harriemade@gmail.com. De adresgegevens van het bedrijf zijn Oosterparallelweg 43b, 7951 DD STAPHORST en het telefoonnummer is 06-23749218. Het bedrijf is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62236482 en heeft het btw-identificatienummer NL002163959805.

Wil je weten wat Harrie de Weert Multidiensten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Harrie de Weert Multidiensten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Harrie de Weert Multidiensten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Harrie de Weert Multidiensten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Harrie de Weert Multidiensten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Harrie de Weert Multidiensten

Bezoekers bekeken ook