HEMA Staphorst

HEMA Staphorst is een Warenhuis gelegen aan Ebbinge Wubbenlaan 7 in Staphorst.

Meer informatie over HEMA Staphorst in Staphorst

Bij HEMA Staphorst kun je je bestelling thuis laten bezorgen of in de winkel ophalen. Als je kiest voor bezorgen, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je kiest voor ophalen in de winkel, kun je je bestelling binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Retourneren van artikelen is mogelijk binnen 30 dagen, maar er zijn wel voorwaarden aan verbonden, zoals dat het artikel onbeschadigd moet zijn en in de originele verpakking moet zitten. Sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals gebak en op maat gemaakte artikelen. Bij HEMA houden ze van duurzaamheid en kun je je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. Je kunt ook online de winkelvoorraad bekijken voordat je naar de winkel gaat. In de buurt van HEMA Staphorst zijn er ook andere HEMA locaties, zoals in Zwolle-Stadshagen, Steenwijk en Dedemsvaart.

Wil je weten wat HEMA Staphorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Staphorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Staphorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Staphorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar HEMA Staphorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Staphorst

Bezoekers bekeken ook