Hentra Auto's

Hentra Auto's is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Wethouder Timmermanstraat 21 in Staphorst.

Meer informatie over Hentra Auto's in Staphorst

Hentra Auto's is een specialist in de verkoop van jonge occasions, voornamelijk van de merken Volkswagen en Audi. Ze hebben een brede voorraad aan auto's, variërend van jong gebruikte tot oudere occasions. Enkele van de nieuwe binnenkomers zijn onder andere een Audi A4 Avant 1.4 TFSI met 150pk, een CUPRA Born 58 kWh Performance Copper Edition met 230pk en een Audi RS6 Avant 4.0 TFSI met 605pk. Ze bieden ook diensten aan in hun werkplaats, zoals APK, onderhoud en accessoires. Hentra Auto's staat bekend om hun uitstekende service en klantgerichtheid, en ze hebben een hoge beoordeling van 9,4. Hun showroom is geopend op afspraak van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. De werkplaats is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur. Je kunt ze vinden op Weth. Timmermanstraat 21 in Staphorst.

Wil je weten wat Hentra Auto's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hentra Auto's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hentra Auto's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hentra Auto's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Hentra Auto's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hentra Auto’s

Bezoekers bekeken ook