Hersteld Hervormde Gemeente

Hersteld Hervormde Gemeente is een Kerk gelegen aan Oude Rijksweg 436 in Rouveen.

Meer informatie over Hersteld Hervormde Gemeente in Rouveen

In deze tekst wordt gesproken over het woord 'weg', dat verschillende betekenissen heeft. De eerste betekenis is de weg van eigen schuld, waarbij we onze zonden eerlijk moeten belijden aan God. Wie deze weg bewandelt, kan er zeker van zijn dat God hem vergeeft. De tweede betekenis van de weg is een levenswijze in overeenstemming met Gods geboden, waarin liefde, trouw en hulp aan elkaar centraal staan. We leren om ons egoïsme en eigenbelang los te laten. De tekst spreekt ook over het leren als een leerling, waarbij we fouten mogen maken en steeds opnieuw kunnen beginnen met God. De derde betekenis van de weg verwijst naar de levensweg die we bewandelen, waarbij God ons leidt en beschermt. Zijn oog is altijd op ons gericht, vol liefde en zorg. We hoeven ons nooit alleen te voelen, omdat God altijd bij ons is.

Wil je weten wat Hersteld Hervormde Gemeente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hersteld Hervormde Gemeente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hersteld Hervormde Gemeente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hersteld Hervormde Gemeente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Hersteld Hervormde Gemeente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hersteld Hervormde Gemeente

Bezoekers bekeken ook