Hervormd Dienstgebouw

Hervormd Dienstgebouw is een Hervormde kerk gelegen aan Oude Rijksweg 452 in Rouveen.

Meer informatie over Hervormd Dienstgebouw in Rouveen

In den beginne was het Woord, en het Woord was bij God, en het Woord was God. De Hervormde Gemeente Rouveen heeft verschillende kerkdiensten gepland op 1 november 2023, zowel in de Hervormde Kerk als in het Hervormd Dienstgebouw. Verder zijn er enkele actuele berichten, zoals de sluiting van het Forum op 27 oktober 2023 en de bescherming van de AVG op 27 december 2022. Daarnaast is er ook nieuws over de Gemeente-app Nexus, die op 11 december 2022 gelanceerd is. De agenda van de gemeente bevat onder andere een thema avond over opvoeding en geloof op 10 november 2023, en een schaatsuitje in Thialf op 24 november 2023.

Wil je weten wat Hervormd Dienstgebouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormd Dienstgebouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormd Dienstgebouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormd Dienstgebouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Hervormd Dienstgebouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormd Dienstgebouw

Bezoekers bekeken ook