Hervormde gemeente De Rank

Hervormde gemeente De Rank is een Kerk gelegen aan Smitserf 34 in Staphorst.

Meer informatie over Hervormde gemeente De Rank in Staphorst

Welkom op de website van de hervormde gemeente 'De Rank' in Staphorst. Deze jonge en gastvrije gemeente staat in het teken van ontmoeting met God en elkaar. Op de website vind je informatie over de geschiedenis, identiteit en organisatie van de gemeente, evenals het laatste nieuws. Als je contact wilt opnemen met de kerk, een predikant of de scriba, kun je kijken bij het onderdeel 'contact'. Er wordt melding gemaakt van een kerkdienst op woensdag 1 november 2023, geleid door ds. J. Schipper in het kader van Dankdag. Daarnaast kun je via de website de kerkdiensten beluisteren. Er is ook nieuws te vinden, zoals een informatieavond over het puberbrein op 30 oktober, een Sinterklaasactie van Welzijn Staphorst en een gemeenteavond op 1 november. Verder zijn er verschillende activiteiten gepland, waaronder een jeugdactiviteit op 4 november en een inzamelingsactie voor statiegeldflessen- en blikjes op 6 november.

Wil je weten wat Hervormde gemeente De Rank verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde gemeente De Rank of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde gemeente De Rank? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde gemeente De Rank het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Hervormde gemeente De Rank reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde gemeente De Rank

Bezoekers bekeken ook