Hervormde Kerk

Hervormde Kerk is een Kerk gelegen aan Oude Rijksweg 443 in Rouveen.

Meer informatie over Hervormde Kerk in Rouveen

In het begin was er het Woord, en het Woord was bij God, en het Woord was God. De Hervormde Gemeente Rouveen kondigt verschillende kerkdiensten aan op 1 november 2023 in zowel de Hervormde Kerk als het Hervormd Dienstgebouw. Daarnaast zijn er actuele berichten, zoals de sluiting van het Forum op 27 oktober 2023 en de implementatie van AVG op 27 december 2022. Ook wordt er melding gemaakt van de Gemeente-app Nexus die op 11 december 2022 gelanceerd is. In de agenda staan verschillende evenementen gepland, waaronder een thema avond over opvoeding en geloof op 10 november 2023 en schaatsen in Thialf op 24 november 2023.

Wil je weten wat Hervormde Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Hervormde Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Kerk

Bezoekers bekeken ook