Hillies Snackbar

Hillies Snackbar is een Snackbar gelegen aan Markt 8 in Staphorst.

Meer informatie over Hillies Snackbar in Staphorst

Familierestaurant Hillies Snackbar is al meer dan 35 jaar een begrip in Staphorst en omstreken. Het restaurant begon in 1983 in een opgeknapte Citroën bus en is sinds 1985 gevestigd aan het marktplein in Staphorst. Hillies Snackbar staat bekend om de lekkerste patat, snacks, flesjes drinken, koffie/thee, softijs en milkshakes. Ze hebben diverse menu-opties, waaronder het Staphorster menu met een schnitzel en boerenmix, en bieden ook vegetarische snacks en pannenkoeken aan. Hillies Snackbar heeft zelfs een 8 als rapportcijfer gekregen in de Algemeen Dagblad Friettest. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail en de openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag.

Wil je weten wat Hillies Snackbar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hillies Snackbar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hillies Snackbar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hillies Snackbar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Hillies Snackbar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hillies Snackbar

Bezoekers bekeken ook