Hofstede Bos & Tuin

Hofstede Bos & Tuin is een Winkel gelegen aan Gemeenteweg 180 in Staphorst.

Meer informatie over Hofstede Bos & Tuin in Staphorst

Hofstede Bos & Tuin is een familiebedrijf gespecialiseerd in bos-, tuin- en parkmachines. Ze zijn al meer dan 50 jaar dealer van Husqvarna en bieden een breed assortiment aan producten, waaronder heggenscharen, bosmaaiers, robotmaaiers en bladblazers. Naast de verkoop van machines, verzorgen ze ook reparaties en onderhoud voor alle merken. Ze hebben goed opgeleide monteurs en werken met korte doorlooptijden. In de winter bieden ze ook een winterbeurt aan. Ze hebben een showroom waar klanten welkom zijn om rond te kijken. Het bedrijf heeft een uitgebreid netwerk van dealers en twee locaties in Staphorst en Steenwijk. De openingstijden en contactgegevens van beide locaties staan vermeld. Het bedrijf maakt gebruik van cookies op hun website.

Wil je weten wat Hofstede Bos & Tuin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hofstede Bos & Tuin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hofstede Bos & Tuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hofstede Bos & Tuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Hofstede Bos & Tuin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hofstede Bos & Tuin

Bezoekers bekeken ook