Huisartsenpraktijk v/d Struys

Huisartsenpraktijk v/d Struys is een Huisarts gelegen aan Korte Kerkweg 11 in Rouveen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk v/d Struys in Rouveen

Vanaf 20 oktober worden mensen opgeroepen voor de jaarlijkse griep- en pneumokokken vaccinatie, die op 2 november plaatsvindt tussen 13.30 en 16.00 uur. Voor meer informatie over de griepspuiten en pneumokokken kunt u terecht op de website thuisarts.nl. Er is een tijdelijke wijziging in de spreekuren van de huisartspraktijk vanwege extra zorgvragen van asielzoekers/evacués. De reguliere spreekuren zijn dagelijks tussen 12.00 en 17.00 uur beperkt, en de huisarts is alleen beschikbaar voor spoed na 12.00 uur. Oude medicijnen kunnen worden ingeleverd bij de chemokar van de Rova op donderdag tussen 12.30 en 13.30 uur. Daarnaast kunt u 24 uur per dag gebruik maken van het patiëntenportaal om recepten aan te vragen, een afspraak te maken of een medische vraag te stellen. Verder is er informatie over gezondheid en ziektes te vinden op thuisarts.nl en kunt u de huisartspraktijk volgen op Facebook.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk v/d Struys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk v/d Struys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk v/d Struys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk v/d Struys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Huisartsenpraktijk v/d Struys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk v/d Struys

Bezoekers bekeken ook