Huisartspraktijk Rouveen

Huisartspraktijk Rouveen is een Huisarts gelegen aan JC Van Andelweg 2b in Staphorst.

Meer informatie over Huisartspraktijk Rouveen in Staphorst

Als u 's avonds, 's nachts, in het weekend of tijdens feestdagen met spoed medicijnen nodig heeft, kunt u terecht bij de Centrale Huisartsen Dienst Meppel. Zij regelen spoedrecepten en zijn te bereiken op het nummer 0900-112-0-112. Het is belangrijk om te weten dat u in deze gevallen niet uw herhalingsrecept bij Apotheek de Veenhorst in Staphorst kunt aanbieden. Voor herhaalrecepten wordt u verwezen naar uw eigen apotheek tijdens de normale openingstijden. Als u buiten deze openingstijden medicijnen nodig heeft, kunt u terecht bij (spoed) Apotheek Noorderboog in Meppel. De openingstijden van deze apotheek zijn doordeweeks van 18:30 tot 23:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 23:00 uur. Buiten deze tijden is er een bereikbaarheidsdienst beschikbaar. Voor spoedgevallen kunt u contact opnemen met uw huisartspraktijk in Rouveen. Tijdens openingstijden kunt u bellen naar 0522 291232 en buiten openingstijden naar 0900-1120112. De apotheek van de huisartspraktijk in Rouveen is doordeweeks geopend van 9:00 tot 17:00 uur, met uitzondering van 12:00 tot 13:00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de huisartspraktijk of apotheek.

Wil je weten wat Huisartspraktijk Rouveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk Rouveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk Rouveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk Rouveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Huisartspraktijk Rouveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk Rouveen

Bezoekers bekeken ook