iamdebeer

iamdebeer is een Webdesign gelegen aan Gemeenteweg 94 in Staphorst.

Meer informatie over iamdebeer in Staphorst

IAMdeBeer biedt webdesign en IT-diensten aan. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanpassen van websites voor ZZP'ers, MKB en hotels. Ze werken samen met hun klanten om tot een oplossing te komen waar ze tevreden mee zijn. IAMdeBeer biedt ook websiteonderhoud en -updates aan voor mensen die moeite hebben om hun website up-to-date te houden. Daarnaast bieden ze consultancydiensten aan, zoals het implementeren van Microsoft Office 365 of het vinden van een hotelreserveringssysteem. De oprichter van IAMdeBeer heeft ervaring als leraar in Oeganda en werkt nu voor een organisatie die zich inzet voor kinderen met weinig toekomstperspectief. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat iamdebeer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van iamdebeer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij iamdebeer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je iamdebeer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar iamdebeer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. iamdebeer

Bezoekers bekeken ook