inShape

inShape is een Sportschool gelegen aan Houtdraaier 5 in Staphorst.

Meer informatie over inShape in Staphorst

Bij InShape kun je terecht voor fitness, personal training en groepslessen. Klanten zijn erg tevreden en prijzen de goede begeleiding en gezellige sfeer. Er is ook kinderopvang beschikbaar. Voor een abonnement bij InShape betaal je minimaal €9,49 per week, waarbij onbeperkt fitness met professionele supervisie, koffie/thee, kinderopvang en een persoonlijke trainingsapp inbegrepen zijn. Er is ook een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Er kunnen ook personal training sessies gevolgd worden, waarbij de personal trainer zorgt voor een passend trainingsschema en voedingsplan. Daarnaast is er een trainingsapp beschikbaar met veel functies, zoals het maken van trainings- en voedingsschema's en toegang tot voorbeeldoefeningen. Verschillende groepslessen worden aangeboden, zoals ClubPower, Zwanger & Fit, Bootcamp, HIIT Barbell, ClubJoy NRG, Kickboxing, ClubCycle, Hardlopen, ClubYoga en Pilates.

Wil je weten wat inShape verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van inShape of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij inShape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je inShape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar inShape reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. inShape

Bezoekers bekeken ook