Intergrass B.V.

Intergrass B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Wethouder Kuijersstraat 7 in Staphorst.

Meer informatie over Intergrass B.V. in Staphorst

Intergrass is een totaal installateur van natuurlijk kunstgras en biedt diensten aan op het gebied van aanleg, onderhoud en reparatie van verschillende soorten sportvelden. Het bedrijf is opgericht in 2002 en is sindsdien gegroeid in haar activiteiten. In 2009 verhuisde Intergrass naar een groter pand in Staphorst. Naast het verzorgen van installaties, verkoopt Intergrass ook kunstgras via haar webshop Kunstgrasplaats. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en repareren van kunstgrasvelden voor verschillende sporten, zoals voetbal, hockey, tennis en korfbal. Ze werken samen met bekende aannemers in de sportwereld. Als onafhankelijk bedrijf kan Intergrass met eigen mensen, machines en materialen de volledige aanleg van kunstgrasvelden verzorgen. Ze hebben ervaring in projecten over de hele wereld en kunnen garanderen dat ze deskundig inspelen op alle omstandigheden.

Wil je weten wat Intergrass B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Intergrass B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Intergrass B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intergrass B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Intergrass B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Intergrass B.V.

Bezoekers bekeken ook