Intratuin Meppel

Intratuin Meppel is een Tuincentrum gelegen aan Berggiersweg 1 in Staphorst.

Meer informatie over Intratuin Meppel in Staphorst

Intratuin Meppel is niet zomaar een tuincentrum, maar biedt ook inspiratie, tips en trends voor huis, tuin, terras en dier. Tijdens het shoppen kan er even gepauzeerd worden in het gezellige Tuincafé, waar medewerkers klaarstaan om advies te geven. Daarnaast is er een restaurant genaamd 'De Proeftuin', waar heerlijke gerechten worden bereid met verse en verantwoorde ingrediënten. Er is onder andere een ontbijtmenu en een luxe High Tea beschikbaar. Ook is het mogelijk om aankopen thuis te laten bezorgen via de Intratuin Bezorgservice of een aanhangwagen te huren. Daarnaast is bij Intratuin Meppel de BeneGas LIGHT verkrijgbaar, een lichtgewicht kunststof gasfles voor barbecues en terrasverwarmers. Om op de hoogte te blijven van activiteiten, aanbiedingen en tips, kan men zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Intratuin Meppel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Intratuin Meppel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Intratuin Meppel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intratuin Meppel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Intratuin Meppel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Intratuin Meppel

Bezoekers bekeken ook