Kaaspakhuis Staphorst

Kaaspakhuis Staphorst is een Winkel gelegen aan Ebbinge Wubbenlaan 9C in Staphorst.

Meer informatie over Kaaspakhuis Staphorst in Staphorst

Bij het Kaaspakhuis in Staphorst, het kleinste maar fijnste kaaspakhuis, kun je genieten van een uitgebreide selectie kaas. Met 50 verschillende soorten kaas, vers van het mes en elke week nieuwe soorten, is er voor ieder wat wils. En het beste van alles is dat je nooit meer dan €9,95 per kilo betaalt. Bovendien kun je gratis proeven voordat je een keuze maakt. Het Kaaspakhuis is ook nog eens gemakkelijk bereikbaar met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Dus kom langs en ontdek het feest van kaas kopen bij het Kaaspakhuis in Staphorst.

Wil je weten wat Kaaspakhuis Staphorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kaaspakhuis Staphorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kaaspakhuis Staphorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kaaspakhuis Staphorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Kaaspakhuis Staphorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kaaspakhuis Staphorst

Bezoekers bekeken ook