Kapsalon Ilona

Kapsalon Ilona is een Kapper gelegen aan Oude Rijksweg 226 in Staphorst.

Meer informatie over Kapsalon Ilona in Staphorst

Kapsalon Ilona in Staphorst is een trendy kapsalon die altijd op de hoogte is van de nieuwste trends en acties. Je kunt hen volgen op sociale media om op de hoogte te blijven van hun laatste nieuwtjes. De kapsalon is gevestigd aan de Oude Rijksweg en is te bereiken op het telefoonnummer 0522 461 818. Ze zijn ook lid van Club Coiffure Keurmerk, wat aangeeft dat ze voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. De openingstijden van de kapsalon worden niet vermeld in de tekst. Privacy is ook belangrijk voor Kapsalon Ilona.

Wil je weten wat Kapsalon Ilona verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Ilona of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Ilona? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Ilona het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Kapsalon Ilona reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Ilona

Bezoekers bekeken ook