Kin Techniek - Wolf witgoed

Kin Techniek - Wolf witgoed is een Elektricien gelegen aan Achthoevenweg 16 in Staphorst.

Meer informatie over Kin Techniek - Wolf witgoed in Staphorst

Kin Techniek is een all-round installatiebedrijf in Staphorst met een team van ruim 10 medewerkers. Ze zijn gespecialiseerd in elektra, gas, water en loodgieterswerkzaamheden en hechten veel waarde aan duurzaamheid. Ze bieden advies over zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, enzovoort. Daarnaast zijn ze actief in de woningbouw, utiliteitsbouw en montage stalinrichting. Wolf Witgoed is een ander bedrijf dat bekend staat om zijn brede assortiment aan betrouwbare merken en jarenlange ervaring. Ze bieden persoonlijk advies voor elk budget en zorgen voor een snelle levering en plaatsing. Ze hebben ook een eigen service- en onderhoudsteam om snel te reageren op eventuele storingen. Kin Techniek heeft recentelijk Wolf BV overgenomen van Roelof Wolf, waardoor ze nu het hele bedrijf in handen hebben.

Wil je weten wat Kin Techniek - Wolf witgoed verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kin Techniek - Wolf witgoed of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kin Techniek - Wolf witgoed? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kin Techniek - Wolf witgoed het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Kin Techniek - Wolf witgoed reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kin Techniek – Wolf witgoed

Bezoekers bekeken ook