Klaas Harke bouw

Klaas Harke bouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Grutto 22 in Staphorst.

Meer informatie over Klaas Harke bouw in Staphorst

Bij Klaas Harke Bouw kunt u terecht voor al uw bouw- en verbouwplannen. Of het nu gaat om het renoveren van een badkamer, het uitbreiden van een bestaande woning, het plaatsen van een dakkapel of de complete bouw van uw droomhuis, bij Klaas Harke Bouw bent u aan het juiste adres. Ondanks dat het een jong bedrijf is, beschikt Klaas Harke Bouw over vijftien jaar ervaring en een passie voor het vak. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak via telefoonnummer 06-50984873 of stuur een mail naar info@klaasharkebouw.nl. Het bedrijf is gevestigd aan de Grutto 22 in Staphorst.

Wil je weten wat Klaas Harke bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klaas Harke bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klaas Harke bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klaas Harke bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Klaas Harke bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klaas Harke bouw

Bezoekers bekeken ook