Klaas Kooiker Aannemersbedrijf

Klaas Kooiker Aannemersbedrijf is een Aannemer gelegen aan Ambachtsstraat 7 in Staphorst.

Meer informatie over Klaas Kooiker Aannemersbedrijf in Staphorst

Kooiker Aannemersbedrijf is een allround expert op het gebied van infrastructuur en biedt een totaalpakket aan oplossingen, waaronder grondwerkzaamheden, bestrating en riolering. Het bedrijf beschikt over deskundig personeel en een geavanceerd machinepark, wat resulteert in een uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Door een uitgebreid netwerk kan Kooiker Aannemersbedrijf een compleet pakket aan werkzaamheden aanbieden. Ze zijn gespecialiseerd in grondwerk, straatwerk en hebben diverse certificaten op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Het bedrijf is zowel in binnen- als buitenland actief, en biedt diensten aan voor overheidsinstellingen, particulieren en bedrijven. Van A tot Z verzorgt Kooiker Aannemersbedrijf het hele project, van grondwerk tot bestrating en terreininrichting. Voor een offerte of afspraak kunt u contact opnemen met het bedrijf.

Wil je weten wat Klaas Kooiker Aannemersbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klaas Kooiker Aannemersbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klaas Kooiker Aannemersbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klaas Kooiker Aannemersbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Klaas Kooiker Aannemersbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klaas Kooiker Aannemersbedrijf

Bezoekers bekeken ook