Knipp & Ko

Knipp & Ko is een Kapper gelegen aan Ebbinge Wubbenlaan 15 in Staphorst.

Meer informatie over Knipp & Ko in Staphorst

Haarmode Heuckeroth biedt knip- en kleurservices aan in hun salons in Staphorst, Hasselt en Meppel. Momenteel werken ze echter alleen op afspraak. Klanten kunnen contact opnemen met de salons via de verstrekte telefoonnummers of via e-mail. Daarnaast bieden ze online de mogelijkheid om een afspraak te maken. Haarmode Heuckeroth werkt met verschillende merken en de laatste updates worden gedeeld op hun Twitter-account. Het bedrijf benadrukt dat hun privacyvoorwaarden van toepassing zijn op hun diensten.

Wil je weten wat Knipp & Ko verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Knipp & Ko of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Knipp & Ko? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Knipp & Ko het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Knipp & Ko reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Knipp & Ko

Bezoekers bekeken ook