Kooiker Infra B.V.

Kooiker Infra B.V. is een Grondverzet gelegen aan De Baarge, Industrieweg 80 in Staphorst.

Meer informatie over Kooiker Infra B.V. in Staphorst

Kooiker Infra BV is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in infrastructurele projecten en andere activiteiten op het gebied van grondverzet. Ze werken voornamelijk met eigen machines, die jaarlijks gekeurd worden. Het bedrijf biedt grondwerken aan voor infrastructurele projecten, waarbij ze gebruik maken van mobiele graafmachines met draaikantelstukken voor een snelle en behendige uitvoering. Daarnaast bieden ze ook bestrating aan, zowel handmatig als machinaal, en doen ze aanleg en vervanging van riolering in wegen. Het bedrijf staat bekend om hun perfecte service en klantvriendelijkheid.

Wil je weten wat Kooiker Infra B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kooiker Infra B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kooiker Infra B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kooiker Infra B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Kooiker Infra B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kooiker Infra B.V.

Bezoekers bekeken ook