Kringloopwinkel De Horstenaar

Kringloopwinkel De Horstenaar is een Kringloopwinkel gelegen aan Burgemeester van de Walstraat 27 in Staphorst.

Meer informatie over Kringloopwinkel De Horstenaar in Staphorst

Kringloopwinkel De Horstenaar is een gezellige winkel waar klanten kunnen genieten van een breed assortiment aan hoeden en baretten. Deze winkel wordt gerund door enthousiaste deelnemers die graag klanten helpen en het gevoel van eigenwaarde en betrokkenheid in de maatschappij versterken. Bovendien kunnen klanten ook hun eigen goed bruikbare artikelen doneren aan De Horstenaar. Dus als je op zoek bent naar een mooi hoofddeksel voor weinig geld, ben je van harte welkom bij Kringloopwinkel De Horstenaar!

Wil je weten wat Kringloopwinkel De Horstenaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopwinkel De Horstenaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopwinkel De Horstenaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopwinkel De Horstenaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Kringloopwinkel De Horstenaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloopwinkel De Horstenaar

Bezoekers bekeken ook