Kroko MultiPunt

Kroko MultiPunt is een Winkel gelegen aan Heerenweg 42 in IJhorst.

Meer informatie over Kroko MultiPunt in IJhorst

De Tourist Info in IJhorst heeft een nieuwe route uitgezet om de verschillende bezienswaardigheden in het dorp met elkaar te verbinden. De route van ongeveer 3 kilometer begint bij de Tourist Info en loopt langs onder andere een uitkijktoren, een beweegpark en het Beleefbos. Ook kan de route worden uitgebreid met een wandelroute of de WNF Ranger Expeditie. Voor meer informatie over deze en andere routes kan men terecht bij de Tourist Info/WNF Verkooppunt. Daarnaast wordt er in de tekst melding gemaakt van gewijzigde openingstijden van versbestellingen van verschillende lokale bedrijven op Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag.

Wil je weten wat Kroko MultiPunt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kroko MultiPunt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kroko MultiPunt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kroko MultiPunt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Kroko MultiPunt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kroko MultiPunt

Bezoekers bekeken ook