La Jeune Coiffures

La Jeune Coiffures is een Kapper gelegen aan Zuidweg 11 in Staphorst.

Meer informatie over La Jeune Coiffures in Staphorst

La Jeune Coiffures is een kapsalon in Meppel en Staphorst. De eigenaresse, Hedy, staat klaar om aan al je wensen te voldoen en geeft advies voor een kapsel dat echt bij jou past. Ze is gespecialiseerd in het knippen van krullen, maar ook met stijl haar weet ze raad. Zowel dames, heren als kinderen zijn welkom en er zijn verschillende behandelingen mogelijk, zoals het kleuren van het haar of het opsteken van een bruidskapsel. Het enige dat ze niet kan is het zetten van hairextensions. De kapsalon is gevestigd aan de Zuidweg 11 in Staphorst en heeft wisselende openingstijden. In september is de kapsalon twee weken gesloten vanwege vakantie.

Wil je weten wat La Jeune Coiffures verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Jeune Coiffures of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Jeune Coiffures? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Jeune Coiffures het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar La Jeune Coiffures reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Jeune Coiffures

Bezoekers bekeken ook