Landgoed Het Reestdal

Landgoed Het Reestdal is een Vakantiepark gelegen aan Veldhuisweg 4 in IJhorst.

Meer informatie over Landgoed Het Reestdal in IJhorst

In het idyllische landschap van het Reestdal ligt recreatiepark "Landgoed Het Reestdal", een kleinschalig park net buiten het dorpje IJhorst in Overijssel. Rust en natuur staan centraal op het park, waarvandaan prachtige excursies gemaakt kunnen worden door hooilanden, graanvelden, bossen, heide en langs oude boerderijen. Naast genieten van de natuur zijn er ook tal van andere activiteiten mogelijk, zoals spelen en zwemmen in de speelvijver van "De Zwarte Dennen" in de zomermaanden. Het beheer van Landgoed Het Reestdal wordt verzorgd door de actieve Vereniging van Eigenaren, die kwaliteit en comfort hoog in het vaandel heeft staan. De verhuur van de woningen gebeurt voornamelijk via verhuurorganisaties, maar er zijn ook eigenaren die zelf hun woning aanbieden. Er zijn een aantal reglementen waar zowel eigenaren als huurders zich aan dienen te houden, zoals het Parkreglement en het Huishoudelijk Reglement.

Wil je weten wat Landgoed Het Reestdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landgoed Het Reestdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landgoed Het Reestdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landgoed Het Reestdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Landgoed Het Reestdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landgoed Het Reestdal

Bezoekers bekeken ook