Le Brasil

Le Brasil is een Nagelstudio gelegen aan Gemeenteweg 124 in Staphorst.

Meer informatie over Le Brasil in Staphorst

Geachte klanten, wij willen u op de hoogte stellen van een tijdelijke klantenstop bij Le Brasil Manicure & Pedicure. De eigenaar, Rosana, zal binnenkort een belangrijke medische operatie ondergaan en heeft tijd nodig om hiervan te herstellen. Daarom zullen er vanaf 1 november 2023 geen nieuwe afspraken worden ingepland en zal de klantenstop naar verwachting duren tot eind maart 2024. We begrijpen dat dit enige ongemakken kan veroorzaken en bieden onze excuses aan voor de overlast. We proberen lopende verplichtingen af te handelen voordat de klantenstop ingaat. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We waarderen uw begrip en steun en kijken ernaar uit om u na de operatie van Rosana weer van dienst te zijn.

Wil je weten wat Le Brasil verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Le Brasil of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Le Brasil? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Le Brasil het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Le Brasil reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Le Brasil

Bezoekers bekeken ook