Leonora Couture

Leonora Couture is een Winkel gelegen aan De Klencke in Meppel.

Meer informatie over Leonora Couture in Meppel

Leonora Couture is een bedrijf dat persoonsgegevens verwerkt en is gevestigd in Meppel. Ze verwerken persoonsgegevens zoals namen, adressen, telefoonnummers, e-mailadressen en bankrekeningnummers. Het bedrijf verzamelt geen gegevens van websitebezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van hun ouders. Ze bewaren persoonsgegevens niet langer dan nodig en delen deze niet met derden, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van hun overeenkomst met de klant of om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Leonora Couture maakt geen gebruik van cookies of vergelijkbare technieken. Ze gebruiken social media om klanten op de hoogte te houden en kunnen contact opnemen als klanten foto's of berichten plaatsen waarin ze het bedrijf taggen. Klanten hebben het recht om hun persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Het bedrijf neemt ook maatregelen om de gegevens te beveiligen.

Wil je weten wat Leonora Couture verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leonora Couture of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leonora Couture? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leonora Couture het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Leonora Couture reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leonora Couture

Bezoekers bekeken ook