Likkieverf Schilderwerken

Likkieverf Schilderwerken is een Schilder gelegen aan Sparrenlaan 60 in IJhorst.

Meer informatie over Likkieverf Schilderwerken in IJhorst

Wij zijn het schildersbedrijf LIKKIEVERF en wij zorgen voor prachtig nieuw schilderwerk met een eigentijdse uitstraling voor uw woning. Voordat we beginnen, inventariseren we eerst de staat van het schilderwerk en kijken we naar eventuele reparaties die nodig zijn, zoals houtrot of ouderdomsschade aan ramen en deuren. Tijdens deze inventarisatie bespreken we ook de gewenste kleuren en geven we advies indien nodig. Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte waarin duidelijk staat wat de werkzaamheden zullen zijn. We zorgen voor een transparante klantrelatie, waarbij we kwaliteit hoog in het vaandel hebben. We zijn gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerk en kunnen gedegen verftechnisch advies bieden. Daarnaast doen we ook behangwerk en bieden we verschillende soorten wandafwerking aan. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Wil je weten wat Likkieverf Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Likkieverf Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Likkieverf Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Likkieverf Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Likkieverf Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Likkieverf Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook