Matroesjka

Matroesjka is een Ontharingsservice gelegen aan Evenboersweg 13 in Punthorst.

Meer informatie over Matroesjka in Punthorst

Bij Waxsalon Matroesjka kunt u terecht voor verschillende waxbehandelingen, zoals de originele Brazilian Wax en de Boyzilian Wax. Ze zijn al ruim 13 jaar gespecialiseerd in deze behandelingen en bieden ook perfecte wenkbrauwen aan. Daarnaast hebben ze verschillende populaire behandelingen, zoals een Brazilian Wax met oksels en onderbenen voor €60,- en een Boyzilian Wax met gehele rug of buik en borst voor €77,50. U kunt direct online een afspraak maken of bellen naar het telefoonnummer 06 24 73 19 28. De salon is gevestigd aan de Evenboersweg 13 in Punthorst. Ze bieden ook kadobonnen aan die u kunt bestellen en de openingstijden zijn op afspraak van maandag tot en met zaterdag, ook 's avonds, van 08.00 tot 22.00 uur.

Wil je weten wat Matroesjka verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Matroesjka of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Matroesjka? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Matroesjka het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Matroesjka reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Matroesjka

Bezoekers bekeken ook