Mooi by Stadtmüller

Mooi by Stadtmüller is een Kapper gelegen aan Gemeenteweg 85 in Staphorst.

Meer informatie over Mooi by Stadtmüller in Staphorst

Mooi By Stadtmüller is een kapsalon en biedt ook permanente make-up behandelingen aan. De eigenaresse, Claudia Gerrits-Stadtmüller, is geboren in Ommen en woont samen met haar ouders, man en kinderen in een prachtig rijksmonument. Haar vader heeft hier jarenlang een herenkapperszaak gehad en op 78-jarige leeftijd heeft hij de schaar aan Claudia overgedragen. Claudia heeft in 2014 haar kappersdiploma behaald en werkte daarnaast als verpleegkundige en toezichthouder bij de GGD. Het kappersvak is haar grote passie en ze vindt het fijn om mensen een passend kapsel te geven en verzorgd de deur uit te laten gaan. De salon is gevestigd aan de Gemeenteweg in Staphorst en is zonder afspraak te bezoeken, behalve op donderdagavond. De openingstijden van de kapperszaak zijn op dinsdag en donderdag van 09:00-12:00 en 13:00-17:30, op vrijdag van 09:00-12:00 en 13:00-17:30, en op zaterdag van 09:00-13:00, uitsluitend op afspraak. Daarnaast biedt de salon permanente make-up behandelingen aan op afspraak.

Wil je weten wat Mooi by Stadtmüller verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mooi by Stadtmüller of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mooi by Stadtmüller? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mooi by Stadtmüller het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Mooi by Stadtmüller reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mooi by Stadtmüller

Bezoekers bekeken ook