Museum Staphorst

Museum Staphorst is een Museum gelegen aan Gemeenteweg 67 in Staphorst.

Meer informatie over Museum Staphorst in Staphorst

Beleef Staphorst, een plaats vol traditie, klederdracht en cultuur. In Museum Staphorst is er van alles te doen. Je kunt een authentieke Staphorster woonkamer bewonderen en presentaties over klederdracht en ambachten bekijken. Daarnaast is er een speciale tentoonstelling van Henk van der Leeden, een freelance fotograaf die zich heeft gespecialiseerd in reportage-, reis- en portretfotografie. Hij ontdekte Staphorst in de jaren tachtig en zijn foto's zijn te zien van 1 april tot 31 oktober 2023. Op 1 april 2023 wordt het nieuwe seizoen geopend en je kunt op de hoogte blijven van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Museum Staphorst.

Wil je weten wat Museum Staphorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Museum Staphorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Museum Staphorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Museum Staphorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Museum Staphorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Museum Staphorst

Bezoekers bekeken ook