Naturel Wonen

Naturel Wonen is een Meubelwinkel gelegen aan Industrieweg 37 in Staphorst.

Meer informatie over Naturel Wonen in Staphorst

Wij bieden topkwaliteit kindermeubelen aan, waaronder kajuitbedden, halfhoogslapers en stapelbedden. Daarnaast hebben we ook meubels om te studeren of knutselen, zoals vakkenkasten. Onze collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder Snow White, White Wash, Stone Grey en Antraciet. Een van onze producten is de lattenbodem Elzach, gemaakt van massief hout en met verende latten. Bij Alta hechten we veel waarde aan duurzaamheid en onze klanten zijn erg tevreden over onze producten. Je kunt bij ons veilig betalen en blijf op de hoogte van ons assortiment.

Wil je weten wat Naturel Wonen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Naturel Wonen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Naturel Wonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Naturel Wonen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Naturel Wonen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Naturel Wonen

Bezoekers bekeken ook