Notariaat Ritsma

Notariaat Ritsma is een Notaris gelegen aan Achthoevenweg 12 in Staphorst.

Meer informatie over Notariaat Ritsma in Staphorst

Een samenvatting van de tekst is als volgt: Het artikel behandelt verschillende onderwerpen, waaronder het regelen van zaken wanneer iemand dat zelf niet meer kan, het besparen van erfbelasting door middel van een schenking, het kopen van een huis, het overdragen van een bedrijf binnen de familie, de landbouwvrijstelling voor de overdrachtsbelasting bij de aankoop van land en het gebruik van een mediator bij een scheiding. Daarnaast wordt er een gratis intakegesprek aangeboden voor het opstellen van een levenstestament, waarin wensen kunnen worden vastgelegd voor het geval iemand zelf geen beslissingen meer kan nemen.

Wil je weten wat Notariaat Ritsma verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Notariaat Ritsma of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Notariaat Ritsma? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Notariaat Ritsma het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Notariaat Ritsma reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Notariaat Ritsma

Bezoekers bekeken ook