Oud Gereformeerde Gemeente

Oud Gereformeerde Gemeente is een Kerk gelegen aan Oude Rijksweg 343 in Rouveen.

Meer informatie over Oud Gereformeerde Gemeente in Rouveen

De Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland is een kerkverband met zestig gemeenten, verdeeld over twee classes. Er zijn vijftien commissies en deputaatschappen die actief zijn binnen dit kerkverband. Het Kerkelijk Bureau is een dienstverlenend bureau voor het hele kerkverband en beheert ook de website. Het Kerkblad wordt vijfentwintig keer per jaar uitgegeven. Om ervoor te zorgen dat de kerk een veilige plek is voor iedereen, is er een Meldpunt ingesteld. Op de website is het beleidsplan van de synode te vinden, evenals informatie over gastopvang.

Wil je weten wat Oud Gereformeerde Gemeente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oud Gereformeerde Gemeente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oud Gereformeerde Gemeente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oud Gereformeerde Gemeente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Oud Gereformeerde Gemeente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oud Gereformeerde Gemeente

Bezoekers bekeken ook