Peuterspeelzaal 't Speulhuus

Peuterspeelzaal 't Speulhuus is een Peuterspeelzalen gelegen aan Staphorster Kerkweg 42 in Staphorst.

Meer informatie over Peuterspeelzaal 't Speulhuus in Staphorst

t Speulhuus is een kinderopvang in Staphorst, gevestigd in hetzelfde gebouw als OBS de Berkenhorst en de Christelijke Nationale School (CNS). Kinderen die worden geplaatst hebben een kennismakingsgesprek met een van de pedagogisch medewerkers, wat kan plaatsvinden op 't Speulhuus of bij de ouders thuis. Het voordeel van vooraf kennismaken is dat het persoonlijke contact bijdraagt aan een goede start. Peuters kunnen twee of vier dagdelen per week naar de peuteropvang gaan. Anders dan in de gemeente Hoogeveen, zijn peuters vanaf 2 jaar en 5 maanden welkom bij 't Speulhuus. Er is een vast dagritme en de pedagogisch medewerkers werken met het programma Uk & Puk. Er wordt samengewerkt met verschillende partners, zoals basisscholen, de bibliotheek en het consultatiebureau. Ouders zijn de belangrijkste contactpersonen. Het GGD-rapport is beschikbaar en er kan contact worden opgenomen met 't Speulhuus.

Wil je weten wat Peuterspeelzaal 't Speulhuus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peuterspeelzaal 't Speulhuus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peuterspeelzaal 't Speulhuus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peuterspeelzaal 't Speulhuus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Peuterspeelzaal 't Speulhuus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peuterspeelzaal ’t Speulhuus

Bezoekers bekeken ook