Kennisgeving melding Besluit uniforme saneringen (BUS) voor de locatie Gemeenteweg 55 in Staphorst

DeStaphorstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving melding Besluit uniforme saneringen (BUS) voor de locatie Gemeenteweg 55 in Staphorst.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 21 december 2023 hebben Gedeputeerde staten van Overijssel een BUS-melding –categorie immobiel- ontvangen. De melding is op grond van artikel 39b van de Wet bodembescherming. Hiermee kondigt de melder aan dat hij/zij de bodem gaat saneren. De melding heeft het kenmerk: Z2023-00012987.We controleren of de melding volledig is. Als de melding voldoet aan de eisen van het BUS, kan de melder vanaf vijf weken na ontvangst van de melding beginnen met de sanering.U kunt geen inspraak, ter visielegging, zienswijze, bezwaar en beroep maken of indienen. Want het BUS heeft hier geen procedure voor.Nadere inlichtingen Omgevingsdienst IJsselland: 088 5251050. Houd het zaaknummer bij de hand.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/prb/2024.

Dit artikel verscheen op deStaphorstgids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Staphorst, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deStaphorstgids.nl
Redactie deStaphorstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Staphorst
  2. prb-2024-1034

Gerelateerde berichten