R. Veijer Bouw

R. Veijer Bouw is een Aannemer gelegen aan Oude Rijksweg 432C in Rouveen.

Meer informatie over R. Veijer Bouw in Rouveen

Rolf van 'R. Veijer Bouw, Nieuwbouw & Verbouw' is een zelfstandig ondernemer in de bouw met jarenlange ervaring. Hij heeft gewerkt bij verschillende bouwbedrijven en is daardoor een allround bouwvakker geworden. Hij biedt verschillende diensten aan, waaronder woningbouw, verbouw en andere bouwprojecten. Enkele voorbeelden van projecten die hij heeft uitgevoerd zijn de renovatie van een kap van een woning in Rouveen, de bouw van vrijstaande woningen in Zwartsluis en Staphorst, de bouw van een nieuwe woning in Staphorst en IJhorst, de verbouwing van een garage naar kantoor, de keukenverbouwing in Staphorst, de aanbouw met dakopbouw in Hattem, een dakkapel en een aanbouw in Stadshagen.

Wil je weten wat R. Veijer Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van R. Veijer Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij R. Veijer Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R. Veijer Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar R. Veijer Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. R. Veijer Bouw

Bezoekers bekeken ook