Reestdal ICT

Reestdal ICT is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Heerenweg 42 in IJhorst.

Meer informatie over Reestdal ICT in IJhorst

De Tourist Info IJhorst heeft een nieuwe route uitgezet om de verschillende "beleefpunten" in het dorp met elkaar te verbinden. De route is ongeveer 3 km lang en begint bij de Tourist Info, waar ook gratis parkeergelegenheid, oplaadpunten voor auto's en fietsen en een gratis openbaar toilet beschikbaar zijn. Als je de pijlen van Pluimstaart de Eekhoorn volgt, kom je langs bezienswaardigheden zoals een uitkijktoren, Hemels Uitzicht, Geit+Wij, Beweegpark, het Beleefbos en de Route Netwerk Info panelen. De route kan ook worden uitgebreid met het bestaande wandelnetwerk of de WNF Ranger Expeditie. Voor meer informatie over deze en andere routes in en rond IJhorst kan men terecht bij de Tourist Info/WNF Verkooppunt aan de Heerenweg 42. In de herfstvakantie is de Tourist Info dagelijks geopend, kijk op www.krokomultipunt.nl voor de overige openingstijden.

Wil je weten wat Reestdal ICT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Reestdal ICT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Reestdal ICT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Reestdal ICT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Reestdal ICT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Reestdal ICT

Bezoekers bekeken ook