Restaurant Sun Palace

Restaurant Sun Palace is een Aziatisch restaurant gelegen aan Oude Rijksweg 13 in Staphorst.

Meer informatie over Restaurant Sun Palace in Staphorst

Graag nodigen wij u uit om bij Sun Palace te komen genieten van de heerlijke en authentieke Aziatische gerechten die wij serveren. Ons restaurant is bekend om de uitstekende kwaliteit en verse ingrediënten die wij gebruiken. Ons vriendelijke personeel doet er alles aan om u een geweldige avond te bezorgen en uitstekende service is voor ons vanzelfsprekend. U kunt ons gemakkelijk bereiken, aangezien ons restaurant vlak naast de A28 in Staphorst gelegen is. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen en wensen u een gezellige en smakelijke avond toe. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0522-462952 of via e-mail info@sunpalacestaphorst.nl.

Wil je weten wat Restaurant Sun Palace verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Sun Palace of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Sun Palace? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Sun Palace het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Restaurant Sun Palace reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Sun Palace

Bezoekers bekeken ook