Rijschool Harold Greven

Rijschool Harold Greven is een Autorijschool gelegen aan Pr. Beatrixstraat 25 in Staphorst.

Meer informatie over Rijschool Harold Greven in Staphorst

Rijschool Harold Greven biedt autorijlessen aan voor nieuwe leerlingen. Harold Greven is een ervaren rijinstructeur met veel kennis en ervaring in het verkeer. Hij heeft gewerkt als accountmanager en assistent/herstel trainer, waarbij hij jonge mensen heeft geholpen om hun kwaliteiten te ontwikkelen. Kwaliteit staat voorop bij zijn lessen en zijn doel is om leerlingen veilig, vlot en verantwoordelijk te laten slagen. Als je je aanmeldt bij Rijschool Harold Greven, wordt er contact met je opgenomen om een intakegesprek of de eerste rijles te plannen. Daarnaast maakt de rijschool gebruik van Autofox (e-rijschool), waarin je zelf rijlessen kunt plannen, lessen kunt annuleren/wijzigen, inzicht kunt krijgen in je voortgang en kunt zien hoeveel lessen je al hebt gevolgd. De lessen worden gegeven in een Audi A3 S-line sportback. Je kunt je direct registreren via de website of contact opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Rijschool Harold Greven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Harold Greven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Harold Greven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Harold Greven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Rijschool Harold Greven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Harold Greven

Bezoekers bekeken ook