Rijschool Klaas Braad

Rijschool Klaas Braad is een Rijschool gelegen aan Bezoensweg 5 in IJhorst.

Meer informatie over Rijschool Klaas Braad in IJhorst

Rijschool Klaas Braad is een rijschool gevestigd in Ijhorst, die rijlessen aanbiedt in verschillende plaatsen zoals Steenwijk, Giethoorn, Havelte en Vledder. Ze staan bekend om hun betrouwbaarheid, duidelijke lessen, eerlijke prijzen en gratis koffie. Ze hebben een fantastisch rijdende Benz beschikbaar voor hun studenten, die perfect is voor beginnende bestuurders. Rijschool Klaas Braad helpt mensen van alle leeftijden op een rustige en aangepaste manier om hun rijbewijs te behalen. De persoonlijke begeleiding van Klaas zorgt voor een fijne leeromgeving. Klaas Braad is een gepassioneerde man met veel ervaring als chauffeur en rijinstructeur. Het doel van de rijschool is om iedereen in één keer te laten slagen en Nederland veiliger te maken door goed opgeleide chauffeurs. Contact opnemen kan via telefoonnummer +31 6 21 69 05 02 of via e-mail info@rijschoolklaasbraad.nl.

Wil je weten wat Rijschool Klaas Braad verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Klaas Braad of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Klaas Braad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Klaas Braad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Rijschool Klaas Braad reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Klaas Braad

Bezoekers bekeken ook