Rijschool Kornelis Meesters

Rijschool Kornelis Meesters is een Rijschool gelegen aan Kievit 28 in Staphorst.

Meer informatie over Rijschool Kornelis Meesters in Staphorst

Meesters is een bekende naam in Staphorst, nu ook als autorijschool. Kornelis Meesters is in juni 2015 zijn eigen autorijschool begonnen en zijn vrouw Rensje is later ook begonnen met het geven van rijlessen. Ze werken nu met 4 instructeurs. De lesauto's zijn een nieuwe BMW 1 Serie en een Citroën C4 Cactus, die alle moderne snufjes hebben zoals climate control en parkeersensoren. De auto's zijn zuinig en hebben een dieselmotor. Daarnaast hebben ze ook een Volkswagen Polo als automaat. Voor het laatste nieuws en de adresgegevens kun je op hun website terecht.

Wil je weten wat Rijschool Kornelis Meesters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Kornelis Meesters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Kornelis Meesters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Kornelis Meesters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Rijschool Kornelis Meesters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Kornelis Meesters

Bezoekers bekeken ook