Royal Kids

Royal Kids is een Kinderopvang gelegen aan Oude Rijksweg 448a in Rouveen.

Meer informatie over Royal Kids in Rouveen

Royal Kids biedt kleinschalige kinderopvang vanuit een christelijke levensvisie. Ze streven ernaar kwalitatief goede opvang te bieden in kleine groepen, met veel aandacht voor het individuele kind en aansluiting bij de thuissituatie. Ze hebben twee groepen voor kinderopvang: een babygroep van 0-2 jaar en een peutergroep van 2-4 jaar. Op de buitenschoolse opvang is er opvang voor kinderen van 4-13 jaar in een verticale groep. Daarnaast hebben ze een peuterspeelgroep met een educatief doel. Royal Kids legt de nadruk op buikligging en beweging voor jonge kinderen en zorgt ervoor dat er genoeg te ontdekken valt. Ze moedigen ook samen spelen en rollenspel aan. Voor meer informatie en inschrijvingen kunnen ouders contact opnemen met Royal Kids.

Wil je weten wat Royal Kids verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Royal Kids of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Royal Kids? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Royal Kids het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Royal Kids reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Royal Kids

Bezoekers bekeken ook