Slager BV

Slager BV is een Groothandelaar gelegen aan De Baarge, Industrieweg 28a in Staphorst.

Meer informatie over Slager BV in Staphorst

Er zijn verschillende nieuwe artikelen beschikbaar, waaronder spaarpotten, wijnkisten, kledinghangers en opbergkisten. De spaarpotten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hebben een witte achterkant. Er zijn ook kleine spaarpotten beschikbaar. De kledinghangers zijn gemaakt van multiplex en zijn verkrijgbaar in unisex, "girl" en "boy" ontwerpen. Daarnaast zijn er ook andere producten zoals een jojo, zwenkwielen, een klok, een tegelhouder met waxinelichthouder en onderzetters beschikbaar. De deco boomschijven zijn gemaakt van paulownia hout en hebben veel schors. Er zijn verschillende maten beschikbaar. De serveerplank is gemaakt van mangohout en heeft een ovale vorm met een handvat. Er zijn ook een breinaaldenkist en wijnkisten beschikbaar.

Wil je weten wat Slager BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slager BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slager BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slager BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Staphorst. Opzoek naar Slager BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slager BV

Bezoekers bekeken ook